Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ära att ha dig nära

Det är en ära
att alltid vara dig nära.

Om jag är ledsen,
kommer du på finessen,

för att få mig glad,
kanske är det ett rosenblad.

Eller bara att du är nära
det är som sagt en ära.




Fri vers av Ovan
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 21:33



Bookmark and Share


  aol
så bra läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ovan