Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIMALVRÅL

vill du höra ett primalskri?

lägg örat till mitt bröst

jag blåser löven av träden

denna underliga höst

fångenskapen kan bestå i

att vara utestängd

kanske var det därför

man hittade curtis hängd

arthur janov hade rätt

så ta fram kuddarna och skrik

stå upp och skrik, sjöng ronnie james

och vägra bli ett levande lik

bättre skrika ett ja

än att viska fram ett nej

skriket i mitt bröst

vill jag släppa ut till dig

inget ont om primal scream

men de saknar nåt vitalt

det gör att skriket från dem

har svårt att framstå som primalt

för ska man röra om i grytan

ska man göra det totalt

inga krusningar på ytan

kan förändra radikalt

LARZ GUSTAFSSON   26/10 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 10:09



Bookmark and Share


  figurett
Hört Monica Törnells tolkning av Dylans, like a rolling stone? Hennes musik är primal i kubik
2008-10-27

  Måna N. Berger
Det blir bara krusningar på ytan. Ens innersta, stumma primalvrål når aldrig ut.
2008-10-26

  Elaine.S VIP
Starka ord om instänghet
och utanförskap...hur förmedlar
man ett skrik från insidan och ut?
och för vem ska man berätta....
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP