Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slit med pilen

Nu är jag här igen
och
mitt högra ben värker
av
allt slit med pilen

(2005)




Fri vers av JeLo
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-10-26 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeLo
JeLo