Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsa

En fjäderlätt du landa
och steg igen
med mjuka slag varandra
vi kände den

vi ses väl sen?

(2008)




Fri vers av JeLo
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeLo
JeLo