Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRISAR

En bris
En lätt bris
Luft
Som smakar
främmande

Insikt
I form av
förändring
Insikt
I form av
vingar

Smärta
Inget annat än
smärta
som är högst
subjektiv

Subjektiv

Insikter
om ett
och annat

Som en bris
av lättnad
En suck
av brisar

(2004)




Fri vers av JeLo
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeLo
JeLo