Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början II

om jag hade börjat med nått fint
så hade jag börjat med
dig

(2008)




Fri vers av JeLo
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeLo
JeLo