Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aaa en dikt!


Fin liten dikt

Varge dag flera människor lider,
Med brusthet hjärta som bara svider,
I taskig olycka med olyckligt slut,
Kan ingeting bli som förr?,
Många tar livet av sig några hängs,
Hus somm brinner bilar som sprängs,
Vart man än går så tar det inte slut,
Men om man inte orka stå ut vad gör man då?




Fri vers av EmPa
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-08-07 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmPa
EmPa