Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tyst mus

i ett rum finns en mus
en liten tyst mus

han letar mat på bordet
och är snabb i kroppen

det finns fällor överallt
och spisen är varm

solen går ner och det blir mörkt
musen blir rädd och springer hem




Fri vers av sedrm
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-10-27 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sedrm