Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härlig vacker känslostorm ikväll




- middag...

- ja

- jaha

- närdå

- hmmmmm

- men...

- gud vad du är vacker

- jag drömde om dej

- kom

- mmmmm

- yeahh right...

- please me please me

- tease me

- köpte du jordgubbar

- köpte DU champagne

- haa!

- hoo!

- ahhh... det där gör du bra

- läckerbit... får jag äta upp dej

- fan vad ericson dippade

- men du vill ju bli fattig

- jo jo men ändå

- då skulle du bli en bättre poet

- om jag var fattig

- ja

- vet jag inte

- jag vet

- tro mej

- OK

- ja ja

- an easy ride

- it will be an easy ride

- vad sa din mamma

- hon dör snart

- sa jag inte att hon har cancer

- nä

- men så är det...

- men jag vet inte om hon är min mamma

- du är min mor mitt allt vet du ju

- ja älskling

- men jag tycker du ska åka till din mor

- när hon är död blir det svårare

- men du vet jag tar mej lätt till andra sidan

- ja... men HON kanske inte vill veta av dej då

- hon vet att jag älskar henne men jag orkar inte...

- kom

- vadå

- vi springer till havet & stormar oss

- härlig vacker känslostorm ikväll

- min härliga sagohingst!

- ahhhhhh




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP