Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIKTIG Kärlek (ändrad)






Den så kallade kärlek

..... som inte söker upp det onda & tar strid



.... som inte vågar gå med öppna ögon

in i sorgen bakom mörkret



.... som är överbeskyddande & inte ställer vissa krav




.... som hänger sej åt positivism

när smärtorna behöver skrikas ut till hela världen


 
.... som inte vågar falla med den älskade

ner genom helvetet

& landa

i himmelen


är

inte

riktig

kärlek.
 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP