Electric Banana Band!!!
www.youtube.com/watch?v=nq0kMIdD_CE&feature=related
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Electric Banana Band!!!
www.youtube.com/watch?v=nq0kMIdD_CE&feature=related



å ~ som i Lasse Åberg




Lasse är medlem i klubben:


FRAMSYNTA BAKÅTSTRÄVARE


& han äger varken mobiltelefon, dator, eller bil. 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP