Astrid 100 år ~ Collage
www.youtube.com/watch?v=AzzmhmbKuhg" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Astrid 100 år ~ Collage
www.youtube.com/watch?v=AzzmhmbKuhg



A ~ som i Astrid Lindgren




Varde Ljus!

& det blev Ljus.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-30 00:08



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är verkligen ljust utte, ifall man vill se det så. Annars kan man således se det som att ljuset finns inombord så, utan ljus eller så, kniper det inre på
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP