Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM

känner mig ensam...ledsen.

Ingen finns där

o ser

hör

märker

hur mitt hjärta gråter

ingen tröstar

ingen frågar hur jag mår

jag förväntas vara som vanligt på jobbet

ta hand om barnen

huset

tvätten

laga maten

ALLT

ska man orka...

vad gör man när orken tar slut?

När hjärtat blöder

o trasas sönder

när jag känner att bästa stunden på dagen är att få gå o sova...

ingen ser

ingen förstår

hur illa jag mår




Övriga genrer av storasyster
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 14:59



Bookmark and Share


  Nasrin
smärtsam och berörande!
2008-10-31

  Losnall
Hjärtskärande och ändå så bra
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

storasyster
storasyster