Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar min bror som dog i suicid våren 2008. Skriver här om saknaden, sorgen, hur jag försöker leva UTAN min bror................


Saknad

Saknar DIG

Varje dag

Varje sekund

Mitt hjärta gråter

Mitt hjärta trasas sönder

Varför lämnade du oss?

Så mycket sorg

Så många droppande tårar

Så mycket ILSKA över den usla psykvården

Jag älskar dig evigt

Du fattas mig

ALLTID







Fri vers av storasyster
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 19:56



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Livet är så grymt - när man förlorar någon på det här viset,
så grymt........och man blir så ledsen, så sårad , så rädd, och allting går isär - livet blir inte som förr.....
2008-10-10

    Madeleine Ågren (Maduska)
Storslaget, gripande, generöst skrivet.
Känner igen ... tyvärr.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

storasyster
storasyster