Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STICK!

när det lekfulla leendet blir en mask

något påklistrat, ansträngt, nervöst

och det där som du trodde satt stadigt fast

visar sig sitta oerhört löst

är det dags att ta rulltrappan ned igen

till det mörker där allting står still

än en gång har du upplevt bekräftelsen

på att du inte duger nåt till

LARZ GUSTAFSSON   081031




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-31 07:38



Bookmark and Share


  Marie Å
Fin text.... även om den sorglig.....
Kanske läge att ta rulltrappan upp nu.....
2008-10-31

  Carola Zettergren
Ofta är det ju så med falska leenden...att de är ett symptom på något annat...kanske har de tagit rulltrappan ned för länge sedan....
2008-10-31

  Elaine.S VIP
Ta rulltrappan upp....du duger!!
2008-10-31

  Måna N. Berger
Det är de falska leendena som är värdelösa. Du duger!
2008-10-31

  Nasrin
Tänkvärda ord!
Sanna ord om bekräftelse!
Fint text!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP