Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i mitt öga

Min själ log
Bröstet bubblade
Och hjärtat skrattade

Fötterna svävade och kroppen dansade
Magiskt förfördes mina sinnen
Sögs in i din värld, såg bara dig
Ditt blod flöt i mina vener och
pumpade liv för en fortsättning...




Fri vers av SEMPER MEA
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SEMPER MEA