Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande hjärta

Gav allt och hade inget kvar
Dränerad på ord
Urvattnat hjärta och sliten själ

Gav allt och hade inget kvar
Känslomässigt sprängd
Krossad i mina egna val och förstörd av längtan

Gav allt och hade inget kvar




Fri vers av SEMPER MEA
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-22 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man känner lätt igen si g . otack är världens lön, tyvärr.....
2009-04-26

  Svartsilver
så sorgligt och vackert.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

SEMPER MEA