Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dansande siluett i månklänning






Du är en dansande siluett i månklänning intill

havet av mitt öde

Ljuset som ber för vågorna att

dränka hennes sorg

En förförisk ritual intill klipporna

av mina andetag

En siluett i månklänning

dansandes för sin önskning




Fri vers av Timothy
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timothy