" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




EMOTIONELLT BOSTADSLÖS

jag har inte långt till mina känslor

alltid nån som retar sig på detta

känner att jag är så hemskt begränsad

när jag ska försöka att berätta

bjuder på mig själv, får slag tillbaka

slår tillbaka själv när jag blir slagen

nånstans i en ofrivillig vaka

gråter jag i hopp om morgondagen

vi förändras snabbt som kameleonter

nyhetens behag går snabbt förlorat

krigar simultant på flera fronter

vinnarteamet verkar vara korat

just nu är din famn det jag behöver

men det skulle du nog skratta åt

och förakta tecknet på min svaghet

som det tar sig uttryck i min låt

kanske skulle du förakta mannen

som förnedrar sig som tiggare

och som aldrig hittar fram till famnen

en känslomässig uteliggare

 

LARZ GUSTAFSSON    081031




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-01 09:44



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Smätsamt stark dikt. Att bekänna längtan efter en famn att höra hemma i är inte ett tecken på svaghet, vill jag ropa, det är inte föraktligt, det är mänskligt och modigt.
2008-11-01

  Alfie M
Din dikt berör verkligen.
Känns genomärlig!
2008-11-01

  Betlehemsstjärnan VIP
En äkthet och berörande känsla i dessa ord. Du lyckas att förmedla./B
2008-11-01

    Bim
..finns inget av förnedring i dina ord,-kram Bim
2008-11-01

    ej medlem längre
Bra skrivet, men jag anser man inte är svag för man behöver en famn ibland...
2008-11-01

  Elaine.S VIP
Det här var så känslomässigt och nära, blir väldigt berörd av dina ord.
2008-11-01

  Carola Zettergren
Rubriken är strålande och känslomässig uteliggare var en helt suverän formulering!!!Snyggt!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP