Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt böljande hav

Du oljar
mig,
skrattande åt
mitt böljande hav
trots att
de var det
du berörde





i början.




Fri vers av Blodsekund
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-08-08 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund