Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIG VÅGAR INGEN HYLLA

mig vågar ingen hylla

för då hamnar man i onåd

det skulle inte vara bra

jag slipper leva upp till

andras förväntningar på

allt det man tror att jag ska ha

är hellre utan hyllning

för hyllningar förpliktar

plikter är ingenting för mig

så länge tron ej sviktar

sitter jag här och diktar

som denna sajtens ardath bey

LARZ GUSTAFSSON

081101




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-01 12:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo som sagt så har du sannerligen språkbegåvning och strålar ofta som en sann poet...en originell och exentrisk sådan,det bevisar väl en hel del!:):)det om något hyllar jag!!!!:)
2008-11-02

  aol
fick du inte en hyllning av betlehemsstjärnan du som jag är väl medmänniskor
2008-11-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är lite kul, eftersom redan tänkte att skriva en
hyllning till dig, innan du skrev den här.
Den blev klar först nu.
Men jag skriver inte hyllningen för att behaga någon,
utan med ärligt och uppriktigt hjärta/B
2008-11-01

  Måna N. Berger
En och annan vågar!
2008-11-01

  Alfie M
Du har en egen personlig stil här på sidan!
2008-11-01

  Mr Lindemann VIP
Ja, men du sktiver faktsikt bra texter emellanåt, det går inte att komma ifrån

Samt som någon påpekade så har du språkkänsla
2008-11-01

  Elaine.S VIP
Håller med Lyckeli...
2008-11-01

    ej medlem längre
Du skriver bra så nog hyllar vi dig alltid!
2008-11-01

  lyckeli
Hyllar härmed ditt språk!!
För du har språkets gåva.
2008-11-01

  Night Soul Woman
. . . du glömmer så lätt . . .

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=684895

2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP