Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Likt sommarbrisens ljuva smekning lät hon sina fingrar röra vid hans ansikte,
Med ömhet strök hon bort tårarna från hans kinder och kysste hans slutna ögon...




Övriga genrer av Le Verseau
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Le Verseau