Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Magisk November

Det är något magiskt med månaden November,
Det är något av en månad som sällan existerar,
En månad som oftast bara flyter förbi,
En månad som passerar tillsynes obemärkt för händelsernas epicentrum,
Ändå skakas händelsernas epicentrum av dess lågmälda skalv,
Det är något av en magisk månad,
November existerar så som den flyktighet som bara flyter förbi i stadspulsens periferi,
Ett epicentrum som omsluter kärnan i sig självt...




Fri vers av Le Verseau
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Le Verseau