Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min serie om känslor och intryck.


Hatet

Hat är nog den starkaste känsla

Fast folk ironiskt nog den hata

Jorden med denna känsla pensla

Och den gör att man inte längre kan prata

Utan tycker att den andre bör gå och hälsa satan

Ja, du kanske undrar varför känslan finns

Jo, för att ge utbrott för hopp och förtvivlan
//Christoffer Ö




Fri vers av Christoffer Ö
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Ö