Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NY TIDSÅLDER



beirut i ruiner
katmandu i brand
vem bryr sig om linjer
du spårar i en hand?
folk blir introverta
när samtiden blir hård
för ett stenhårt hjärta
hjälper ingen vård



kaffesump, tarotkort
och astrologi
skyll på alla stjärnor
så kan du gå fri
fly till katakomber
låt nån kärring spå
men al-qaidas bomber
träffar dig ändå



navelskåderiet
är så lukrativt
pkk:s turkiet
blir diminuitivt
folk med lupp och lykta
söker inre ljus
medan de förtryckta
söker bröd och hus


jihad och intifada
över hela palestina
och nånstans i kambodja
trampar någon på en mina
oppositionella
i kina skakar galler
övergödda svenskar
leker med kristaller



LARZ GUSTAFSSON augusti-september 2006




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-02 20:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet !
2008-11-03

  Elaine.S VIP
Ett ständigt sökande och en oro som söker sin ro...till varje pris..
2008-11-02

  Carola Zettergren
Jo så sant!!!
2008-11-02

    ej medlem längre
Mkt läsvärd spegling av dagens värld. Det känns att hjärtat är med. Du tar fram hur många söker vägledning där ingen finns att få.. och lämnar heller inget svar
2008-11-02

  Måna N. Berger
New Age. Självsuggestion för att fly verkligheten.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP