Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*__*

Vet du att jag hatar mitt liv, och att jag vill ta ett sista kliv?
Vet du att jag har ett krossat hjärta,och liv fullt med smärta?
Vet du att du har förstört?
Att du har förstört,så att jag tänker hoppa..
Och jag hoppar ner..




Fri vers av Dea95
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 21:45



Bookmark and Share


  aol
så smärtsam poesi
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Dea95
Dea95

Senast publicerade
**
:*:
*^^*
*..*
*''*
*,_,*
*<3.*
*__*
* Se alla