Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Music composed by Larz Gustafsson


ROCKING FOR THE ROCK

you can meet jesus

just the way i did

i was 23

and not some gullible kid

i hated christians

and i thought that they were mad

no one ever forced me

to believe in the truth

i was rather busy

just enjoying my youth

and i was born to lose

and to be bad

one day after work

i was alone in my room

suddenly a light

was penetrating the gloom

God had intervened

and He made it very clear

that i was a sinner

that i needed His grace

so i started praying

started seeking His face

then He pulled me up

from the darkness and despair

you can sense His presence

if you open your heart

He forgives your sins

gives you a brand new start

just make sure your honest and sincere

Jesus changed my life

He can change your life too

you don´t have to live

like a tiger in a zoo

there is freedom for you

He can dry all of your tears

LARZ GUSTAFSSON

November 3, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sann, ärlig och mycket väl skriven text om det möte som så ofta förvandlar hela ens liv. Ja, Jesus förändrar inte bara Livet, Han förändrar Allt. Gillar verkligen öppenheten och det raka och direkta tilltalet i den här texten. You surely Rock, Man! Och finns det musik till så blir den nog om möjligt Ännu bättre. Ljuset från den sanna tron för ju trots allt oss människor fram till den enda frihet som är värd detta namn...
2008-11-03

  Elaine.S VIP
Ödmjuka ord om ett val som förändrade livet...
2008-11-03

  Måna N. Berger
Mycket vackert vittnesbörd.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP