Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GAVEL MOT HAVET

husgavel mot
sommarhavet
vägg som vätter
mot förr
ogripbart och
svävande
en slarvigt
reglad dörr
debbie harry
sjunger godis
i neonblå blus
stranden ler av
ljusa minnen
säven fylls av sus
husgavel mot
andra tider
välmåga
i själ som lider
stridsfråga
och kamp som svider
ett glas
alkoholfri cider
ni rider
på era strider
en gavel
mot njutningstider
en sång som
mousserar
en ton som
vibrerar
ett hjärta
registrerar
censurerar
makulerar
brunt tegel
vitt segel
havet som en
lyckospegel
havsgavel
skåda navel
sanningsenlig
vaclav havel

LARZ GUSTAFSSON 080330





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-03 12:29



Bookmark and Share


    jooline
nästan lite jobbigt att läsa en sommardikt nu. blev lite nostalgisk! men den var fin, härlig känsla att läsa den dikten!
2008-11-03

  Eva Langrath VIP
Snygg lek med orden. Texten talar.

Eva
2008-11-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken dikt...Jag häpnar av din innerlighet, hängivenhet, coh ett ordval utan dess like. Sparas av mig.Är fortfarande tagen/B
2008-11-03

  Ljuv
Du har en säregen stil. Vilket måste sägas vara en god sak!
2008-11-03

  Fånga dagen
Snyggt och vackert poetat
mvh ak
2008-11-03

  Måna N. Berger
Glimtar av ljus från havets lyckospegel, vackert! Det känns som en horisont öppnas.
2008-11-03

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2008-11-03

  mare VIP
Mycket fint !!
2008-11-03

  Elaine.S VIP
Havet kan bjuda på många speglingar och ditt ord
lyckospegel var så fint...liksom resten av orden...
2008-11-03

    ej medlem längre
fint!
2008-11-03

  madigan
Vilken vacker gavel!!!!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP