Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^^


Sudda nu!

"Var snäll och ta ett suddgummi och sudda bort mig från existens. Eller ge mig det så gör jag det själv."

"Men det blir alltid små spår kvar... suddet..."

"Du kan slänga det i soptunnan där."

"Men... någon kanske hittar det."

"Hur stor är chansen att någon letar efter sudd där, eller letar efter mig där?"

"Men..!

"Man suddar för att skriva något annat på platsen man suddade, så skriv något annat där och använd bläck. Sudda nu!"




Prosa (Novell) av Andunelen
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 18:26



Bookmark and Share


  xEvviie
Tyckte texten var lite smått komisk men samtidigt.. djup?
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen