Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilorummet i universum!

I vuniversum bland planeter och atomer,
kvarkar, svarta hål och stjärnor göms dess
tomrum. Ett vilorum fylld av introverta energier
som dansar bland suggestiva protoner och
distanserande neutroner.

Där kommer du och
jag ifrån, vår energi, vår existens är en smakfull
del av detta djup, som allomfattande betraktar
helhetens skörhet, medans den bollar fram spiraler
av kvasibetonade supernovor. Allt är allt.




Övriga genrer av LOUN
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-11-03 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOUN
LOUN