Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen virvlar i Tibro!

Ett ögonblick kan innebära så
mycket.En fasa, en fruktansvärd
smärta, något som man aldrig
trott skulle hända.

En vandring till helvetet på
en sekund.Ett möte med sin
djupaste skräck.Mitt barn!!
Förvirring flödar,paniken ökar.

Ett liv, det fysiska,balanserar på
en skör tråd.Denna sköra tråd som
innehåller så mycket av hopp,kärlek
framtid,glädje och utveckling.

Så ta vara, var i närvaro med varandra.
Dela med er av all kärlek,hopp och glädje
ni kan förmå.Stunden kan vara det avgörande.

ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA !!!




Övriga genrer av LOUN
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOUN
LOUN