Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LADY STARLIGHT

som det vilda och vackra
ja, allt på samma gång
med det Ord som förkunnats
i salomos pelargång
som välljud och väldoft
och drömmen i en sång
som tankar jag tänkte
när längtan blev för lång

persona non grata
för äkta för er värld
man älskar att hata
Guds sannings skarpa svärd
en fyrbåk vid midnatt
en mor i israel
ett lodjur
en vildkatt
men ändå mjuk och snäll

den rykande veken
fick flamma upp igen
ty faderskärleken
som är av himmelen
är sann och är helig
är nitälskan så het
ej mesig och velig
men ärlig och konkret

LARZ GUSTAFSSON
4/8 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-04 07:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvligt, så bra skrivet !!
2008-11-05

    ej medlem längre
Jättebra!
2008-11-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackra ord som förgyller mna ögon och mitt hjärta så här på morgonkvisten. Underbar dikt!!/B
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP