Från Bizex-B:s kassett "Äntligen...Bizex-B" (1981) där den sjungs av undertecknad. Musik: P Isaksson

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från Bizex-B:s kassett "Äntligen...Bizex-B" (1981) där den sjungs av undertecknad. Musik: P Isaksson




EN VÅRKVÄLL I TIDEN



ännu en vårkväll med rosa moln
och brustna förhoppningar
vårvindar, längtan och vemod
och tonerna av en gitarr
en ensam man på en busshållplats
ser tillbaks på sitt liv och ler
han har varit med om så mycket
och ska vara med om mycket mer

timmarna kommer
och timmarna flyr
men varje dag är ett äventyr
så mycket återstår att se
innan din livstid är passé

mannen känner sig sentimental
och tänker på ditt & datt
ännu en känslofylld vårkväll
och ännu en ensam natt
så kommer då drömmen
som aldrig vill dö
drömmen om att bli nåt stort
att göra succé inför alla
och det hela ska helst gå fort

bortom husen och fabrikerna
finns nåt eftersträvansvärt
nåt som injagar livstro
nåt han anser vara primärt
vägen dit är både krokig och smal
och knappast rosenbeströdd
ändå vädrar han lycka
och gläds över att han blev född

LARZ GUSTAFSSON (aka Zluggo Pop) 1980 (BIZEX-B)

Obs! http://sirling.blogg.se/2008/march/klassisk-kassett2008-03-17-2.html
http://www.punktipset.se/band.asp?id=47&bID=1211




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-04 09:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig text !
2008-11-05

  Elaine.S VIP
"timmarna kommer
och timmarna flyr
men varje dag är ett äventyr
så mycket återstår att se
innan din livstid är passé"

Läser och gillar:)
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP