Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Jag älskar min penna och
mitt tangentbord då de innehåller
poesins ord

Jag älskar naturen
den påminner mig om att varje
årstid har sin tjusning

Jag älskar sol, vind och vatten
som ger oss förnyad kraft

Jag älskar min kamera
den påminner mig om att jag kan
föreviga en vacker bild

Jag älskar min käresta vän
det påminner mig om att jag får
en välbehövlig kram

Jag älskar att besöka ett bibliotek
det påminner mig om när jag lärde
mig läsa

Jag älskar livet trots att det inte alla
gånger är en rak väg jag vandrar

081104




Fri vers av sajo
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då har vi samma glädjeämnen, du & jag.
2008-11-05

  Eaglemountains VIP
Vilken otroligt fin inställning till det mesta - till LIVET....
2008-11-04

  Havsbris
och jag älskar dig
vännen, så fin och
elegant du skriver,
från ditt hjärta, direkt
från själen;
de associationer
är de vackraste som finns
så fin att läsa och
absorbera
genom huden...

BRAVO!!!!!
2008-11-04

  anits VIP
En fin skildring av att älska, ordet som
har så mycket kraft i sig
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo