Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBAMARAMA

who´s in charge

of the land of the dollar?

same shit

different colour

 

Larz Gustafsson

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-05 15:31



Bookmark and Share


  Redeemer
Ja, det finns nog en viss risk att du har rätt!
2008-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Sheer and utter rubbish.
2008-11-05

  Måna N. Berger
Det spelar stor roll globalt, för världsfreden, för miljöpolitiken och för mellanmänsklig kommunikation och förståelse. Vad vi än må tycka om det (jag tycker INTE om det!) så är USA i dag världens ledande, för att inte säga enda stormakt och USA:s president innehar en överlägset ledande maktpost. Vilken politik han företräder påverkar indirekt hela världssamfundet.
Dessutom är det mig en stor glädje att se att väljarna over there i tider av kris och nedgång valde förnyelse istället för något gammalt beprövat och tryggt. Det inger hopp!
Samt, att USA med sin mörka historia av slaveri, rasåtskillnad och diskriminering för första gången har fått en svart president, något jag aldrig trodde jag skulle hinna uppleva.
Men vad vi fäster vikt vid beror naturligtvis på vilken livs- och människosyn vi har.
2008-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Det spelar ingen roll vilket svin som sitter vid makten i Vita Huset.

USA stinker. Världshistoriens största krigshetsare.
2008-11-05

    tramp
Åsikten är fri
Utan USA och vi hade haft hakkors på väggarna alt hammare och skära.
2008-11-05

  Della K
Nja... jag tror detta var viktigt för många, som sak.

Sen om det blir bättre eller inte, det får ju visa sig.

Men världen behövde att USA gjorde det här valet, det tror jag.
2008-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Svin som svin.
Jag hatar båda.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP