Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESA I MITT KAOTISKA MIKROKOSMOS

en resa
i mitt kaotiska mikrokosmos
en resa
ibland neonljus och andra irrbloss


nu har jag utforskat min egen blues
och fått en mikrokosmisk överdos
jag måste ut och se nå´t annat du
det här är farligt och det vet jag ju


jag måste resa bort nån annanstans
och ge de andra och mitt liv en chans
det simmar spöken i min hjärnsubstans
jag trodde faktiskt inte så'na fanns


ett fängelse förblir ett fängelse
och allt är underställt förgängelse
men jag kan fly från denna trånga cell
och vara radikal som richard hell


så låt oss leva ut det liv vi fått
och spela vild musik i gult och blått
för vi behöver det och vi behövs
i denna tid då svenska folket sövs


LARZ GUSTAFSSON 060924




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-05 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP