"Bli en av oss så släpper vi dig loss..." Titeln har jag lånat från punkbandet Slobobans Undergång från Göteborg." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bli en av oss så släpper vi dig loss..." Titeln har jag lånat från punkbandet Slobobans Undergång från Göteborg.


"BLI EN AV OSS SÅ SLIPPER DU SLÅSS"

hosianna eller korsfäst

ros eller ris

protestera eller håll käft

vänskapens pris

bli en död lax och flyt medströms

liknöjd och stel

eller våga simma motströms

fri, stolt och hel

alla gillar dig så länge

du håller med

men har du en annan åsikt

blir man så sned

fram med tjära

fram med fjäder

stupstock, batong

visa nu vem som bestämmer

stäm in i vår sång:

we are the chosen few

we know what´s best for you

LARZ GUSTAFSSON   081105-06




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 06:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vänskap som inte tål mothugg, vad är det? Inte vänskap, men social nivellering. Bli en glad lax och hoppa uppströms för att leka i friska vatten!
2008-11-06

  Elaine.S VIP
Alla kan ju inte tänka lika, det skulle bli
rysligt tråkigt...
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP