Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isoleringscell

Håller allt inom mig,
Kniper ihop ögonen
Allt för att tårarna
Inte ska rinna,
Så ingen kan se min smärta

Lämnar all mat kvar på tallriken,
Kväver impulsen
Att kasta tallriken i väggen
Och springa därifrån

Mitt huvud är på
Väg att explodera
Och min bröstkorg
Sprängs i bitar

Ögonen stirrar tomma
När hjärnan går på hög varv

Skratten ekar tomhet

Andningen blir mer och mer
Snabb, hetsig,
När ångesten kryper under mitt skin
Och paniken ilar längs ryggraden

Tankarna manar på;
Du får inte, FÅR INTE, börja gråta nu
Du är så jäkla dålig!
Allt är ju ditt fel,
Det är inte du som ska gråta
Du är ju helt sjuk i huvudet!




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-06 08:04



Bookmark and Share


  greajt
där beskrev du min känsla från igår... väldigt bra.
2009-01-12

  dead_prez
Mycket bra. gillar det jag läst av dig, en sprängande ångest.
2009-01-08

  Rolfsdotter
Rubriken passar bra till innehållet. Du beskriver känslan bra. Kram!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting