Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU FÖRFÖLJER MIG GENOM MINA MINNEN!

MINNENA KOMMER
OCH JAG KAN INTE FLY
VART JAG MIG ÄN VÄNDER
FINNS DU DÄR
DU FÖRFÖLJER MIG
OCH FRID ÄR BARA NÅGOT JAG KAN
DRÖMMA OM!
FÖR SÄG MIG KOMMER DET NÅGONSIN
BLI BRA MELLAN OSS?

TIDEN HAR HAFT SIN GÅNG
OCH DET ÄR INGET VI KAN ÄNDRA PÅ
MEN FÖR MIG TOG DET SLUT
ALLDELES FÖR FORT

OCH SEN, VAD HÄNDE SEN...?
EN TRAGEDI, ELLER HUR?

MEN VAD GÖR MAN NÄR MAN
SAKNAR SIN VÄN, VÄN?
GÅ OCH GÖMMA SIG OCH GRÅTA LITE?

DU FÖRFÖLJER MIG
VART JAG ÄN GÅR
GENOM MINA MINNEN

SÅ VÄNNEN, VÄNNEN?,
VAD SKA JAG GÖRA
UTAN DIG?

HITTA KLOCKAN OCH SPOLA TILLBAKA
DITT GAMLA JAG?




Fri vers av molndans
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-08-09 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans