http://www.youtube.com/watch?v=P7_7l5SUlZI Tack, Lily Lisbon för inspirationen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=P7_7l5SUlZI Tack, Lily Lisbon för inspirationen!


SARA HOTPANTS

Melodi: "Gimme Danger Little Stranger", Iggy & The Stooges. 

ge mig fara, lilla sara

så ska jag bli din hund

låt mig bara få förklara

varför jag gått på grund

jag är pigg och vild

sover inte ens en blund

lyssna på mig en sekund

om du blir min älskarinna

så blir allting OK

du har fått min kropp att brinna

och jag tänder på dig

jag är tänd på dig

fast jag vet att du är gay

det är ganska typiskt mig

det är dags för striptease

söta lilla främling

här finns bara du och jag

LARZ GUSTAFSSON  6/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 10:10



Bookmark and Share


  Svartsilver
shit otur detdär med gay;-)
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP