"I don´t need anybody´s permission" (John Lydon)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I don´t need anybody´s permission" (John Lydon)


TAR PLATS

jag tar plats

för det finns en plats

som jag ska ta

jag tar plats

för jag tror att detta

kan bli bra

jag tar sats

rusar in i nya äventyr

jag tar plats

tills en evig sabbatsmorgon gryr

jag tar plats

tänker inte be om ursäkt mer

jag tar plats

utan något tummen upp från er

en tuff natts

vedermödor är väl ingenting

jag tar plats

som en hundrakilos happening

LARZ GUSTAFSSON

081106

Plus en 24 kilos bonus. So there!




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-06 10:33



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Tag plats!! Visst, jag följer med. Härliga ord ifrån en duktig poet och en sann människa/B
2008-11-06

    Bodil Sandberg
Härligt Larz..klart man måste ta plats...som alltid diktar du enastående snyggt!!!
2008-11-06

  Måna N. Berger
En tung happening, värd sin vikt i guld :)
2008-11-06

  Elaine.S VIP
Ja...har man väl hittat sin plats så är den liksom ens egen...sen är det ju alltid härligt att få tummen upp...men det går utan det också...bra skrivet!!
2008-11-06

  mare VIP
Bra, ta din plats....
2008-11-06

  Rolfsdotter
Härligt slut, "som en 100 kilos happening". Gillar resten också! Kram
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP