Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker är hösten

Som lövet virvlar jag sakta ner och faller till marken, tassar runt på gatorna
Styrs av vindarna vilja och vädrets hand
Lever under dina skor och dansar runt barnens ben
Jag är så mycket men kräver så lite
Bekräftar hösten, bäddar för vintern och...

lever om våren




Fri vers av SEMPER MEA
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-06 15:50



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Vilken skön läsning!! Enkel och omedelbar..
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

SEMPER MEA