Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


<strong><em><font color="#ff0000">Jag har mött Jesus Kristus, mannen från Galiléen. Jag har känt Hans gudomliga makt. Mina ögon Han öppnat, så jag nu kan se det är sant varje Ord Han har sagt. (Aage Samuelsen)</font></e


FRAMÅT! UPPÅT! HEMÅT!

ett segt och slitstarkt släkte
på marsch mot himlens land
med rena, vita dräkter
och hjärtana i brand
vår Kung har triumferat
besegrat synd och död
det vill vi basunera
till människor i nöd
mandatet blev oss givet
med makt och myndighet
av Honom som är livet
och vår rättfärdighet
ett salt som mist sin sälta
har mist sin kvalitet
men babels torn kan vältas
av biblisk menighet
så knäböj ej för stoder
som fienden rest upp
kom, ställ dig under blodet
med Herrens tvagna trupp
till dig som går och tänker
på bättring, bön och bot
är Jesu budskap enkelt:
den som ej är med är mot!

LARZ GUSTAFSSON 940126





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-07 07:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns som jag ser det inget motsatsförhållande mellan konfrontation och kärlek.
Jesus konfronterar för att Han älskar.
Och vad Jesus har sagt har Han sagt.
Religiös liknöjdhet leder ofelbart till helvetet.
2008-11-07

  Elaine.S VIP
I livet går åren framåt tills det inte finns fler år kvar, då tänker jag mig hemåt....uppåt, dina ord bär på budskap...
2008-11-07

  Måna N. Berger
"är Jesu budskap enkelt:
den som ej är med är mot!"
Konfrontations- inte kärleksbudskap alltså.
2008-11-07

  mare VIP
Kristus sa : Jag är Vägen Sanningen och Livet.......
2008-11-07

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP