Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du läkte mina sår,

tänk att vi sågs igen igår
du såg på mig och jag fällde en tår
du smekte mitt hår
sa att jag var vacker
du tog min hand och höll den ömt
torkade rent mitt sår, plåstrade om mig
och läkte mina sår..




Fri vers av Alliss
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-11-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alliss
Alliss