Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅGAR

jag går genom city
med nyansat skägg
och intrycken klottrar
på mitt hjärtas vägg
en del passerar obemärkt
och andra refuseras
jag vill inte notera
allt det där jag observerar
sen finns det sådant
som gör intryck
på ett särskilt sätt
och som sedan
tar sig uttryck
från ett hjärta
rött och hett

jag vågar kalla mig poet
det är en del
av min identitet
vad du tycker
contra vad jag vet
det är jag som bor
i min personlighet
kan det diffusa bli konkret?
en del förblir
en hemlighet
jag vågar kalla mig poet
mitt i min instabilitet

LARZ GUSTAFSSON

25/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-07 19:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Verkligen fint skrivet........
2008-11-08

  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP