Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOLKHAV

som att kasta sig ut
i ett folkhav
i sökandet efter ett hopp
helt utlämnad åt
deras godtycke
när elden är lös
i min kropp
som att vandra på händer
som iggy
och känna att
vingarna bär
helt avslappnad av
deras samtycke
och gripen av en
atmosfär

LARZ GUSTAFSSON 080424




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-07 19:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig känsla....fin...
2008-11-08

  Elaine.S VIP
Härligt beskrivet, att bara få bli buren
2008-11-08

  Måna N. Berger
Stagediving! Skön tillit...
2008-11-07

  Night Soul Woman
*Wow*Mångtolkningsbart!
*bokmärkes*och *applåd*
tack för läsningen:)
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP