Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRDA DET TRÄD

du ska vårda det träd
i vars skugga du sitter
läser jag
omgiven av fågelkvitter
på väg in mot city
och flickornas fnitter
vårda det träd
i vars skugga du sitter

svåra förluster
gör mig ganska bitter
kanske berövas min blick
glans och glitter
då är det långtifrån alltid
jag gitter
vårda det träd
i vars skugga jag sitter

LARZ GUSTAFSSON 080416




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-07 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP