Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRASDOCKANS KRIG

trasdockans krig
är det sista som hörs
innan signalerna
slutligen störs
allt blir en massgrav
lyxslott som slum
ett enda globalt
krematorium
rösterna tystnar
fåglarna dör
borta är sången
från fångarnas kör
trasdockans krig
är ett invärteskrig
långt bortifrån
alla upplystas stig
en nihilistisk
enmanspsykos
för komplicerad
för att förstås
men en dag fastnar
allt skratt i din hals
allt du har kvar då är
ingenting alls

LARZ GUSTAFSSON
6/5 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-07 20:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Verklighetens sorg....
2008-11-08

  Elaine.S VIP
sorgsamma och ensamma ord..
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP