Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÄRGGLAD

du är landsbygd
och stad
du är färgglad
du är konst i kaskad
du är färgglad
du är pärlor på rad
du är färgglad
som en söt lemonad
en sylfid
en najad
alltid färgglad
som en nöjets estrad
är du färgglad
som en grann kavalkad
är du färgglad
som en tår på min kind
blir jag färgblind
du bärs bort av en vind
av en kall vind...

LARZ GUSTAFSSON

23/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-07 20:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Kontraster av livets färger .......
2008-11-08

  Elaine.S VIP
Att se men inte nå...färgblind inför det färgglada...glädje mot sorg..
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP