Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGERPUNK

du har kapat alla band

och du sitter på den ensliga utpostens topp

med en outsläcklig brand

som nu spritter i en vildsint galopp i din kropp

ingen ser dig

för du är för långt borta

ingen hör dig

för din röst är för svag

ingen stöttar när du kommer till korta

alla skapar sig sin egen lag

när den gräns du en gång satte

verkar mer och mer diffus

och din vildmark är så vild att

du ej längre ser något ljus

har du skapat terra nullius

som en ensam highway star

och du märker till din förvåning

att du visst har drömmar kvar

det blir ohållbart i längden

ingen zon är neutral

fast att skilja sig från mängden

faktiskt är ditt fria val

alla måste välja sida

inget val blir dock ett val

ska man kämpa, lida, strida

får man inte bli sentimental

LARZ GUSTAFSSON   8/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-08 13:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser ensamhet i dina ord...
2008-11-09

  mare VIP
Bra skrivet.....
2008-11-08

  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!Applåder!
2008-11-08

    ej medlem längre
Fin text!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP